Personalizare

Postat de minime 24.07.2015 0 Comentarii Comenzi personalizate,

Alege ce culoare iti place!

 

Toti tenisii realizati de noi sunt pictati manual pe comanda, ceea ce inseamna ca sunt facuti special pentru tine si ii poti modifica!

 

Daca vrei sa schimbi anumite culori din modelele noastre de baza, siretul sau panglica, adauga produsul in cos iar in cadrul formularului de comanda, treci la rubrica Comentarii ce modificari doresti.  Aceste modificari minore sunt gratuite!

 

 


 

Personalizeaza-i cu nume sau data!

 

Pentru a adauga un text scurt (nume, data etc) pretul este de 30 lei/pereche.

 

Perechile personalizate cu text nu se pot returna, te rugam sa ne contactezi pe adresa de mail sau pe Facebook pentru a hotara impreuna care este cea mai buna marime pt tine!

 

 

 


 

 

 

Tenisii pe care ii folosim pentru personalizare sunt initial albi, astfel tu ii poti personaliza de la degetul mare pana la calcai! 

 

Daca vrei sa iti creezi propriul model, trebuie sa ne trimiti pe adresa de mail contact@marushka.ro poza sau pozele pe care le doresti pictate pe tenisi iar noi vom reveni cu pretul personalizarii, acesta difera in functie de complexitatea desenului.

 

Termenul de realizare pentru modelele noi este in functie de complexiatea desenului si va fi stabilit dupa ce vedem pozele pe care le vrei pictate.

 

Putem picta si pe tenisii tai! Acestia trebuie sa fie noi, din material textil si sa aiba o suprafata dreapta (fara cusaturi) pe care sa putem picta.

 

 

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...