Despre noi

Postat de minime 23.07.2015 0 Comentarii Informatii,

 

"Nu lasa moda sa puna stapanire pe tine, decide tu ce esti, ce vrei sa exprimi prin felul in care te imbraci si cum traiesti." Gianni Versace 

 

Conceptul Marushka au aparut in 2010 din dorinta de a ne exprima liber si haios. Am vrut ca in timpul liber sa putem fi noi, sa purtam ce ne place si sa evadam intr-o lume amuzanta. Astfel a aparut colectia Happy Steps menita sa redescopere copilul din noi, cel vesel si fara griji!

 

 

Incaltamintea Marushka o pictam manual, folosind o vopsea speciala pe care o aplicam in mai multe straturi si in zile diferite, in functie de model, apoi o lasam 24 de ore sa se usuce natural, ca in final sa o uscam intr-un aparat special pentru fixarea vopselei la 400 grade Celsius. Totusi vopseaua continua sa se fixeze in timp, din acest motiv recomandam spalarea incaltamintei dupa cel putin 30 de zile de la livrare dar cu cat asteptati mai mult cu atat este mai rezistenta la spalat.

 

 

Marushka.ro este un magazin EXCLUSIV online, nu detinem (momentan) un spatiu de prezentare dar ne putem intalni des la targurile ocazionale pentru produse realizate manual, pe care le vom anuntat pe pagina nostra de Facebook cat si aici pe blog.

 

Etichete: despre noi
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...