Despre noi

Postat de minime 23.07.2015 0 Comentarii Informatii,

 

"Nu lasa moda sa puna stapanire pe tine, decide tu ce esti, ce vrei sa exprimi prin felul in care te imbraci si cum traiesti." Gianni Versace 

 

Conceptul Marushka au aparut in 2010 din dorinta de a ne exprima liber si haios. Am vrut ca in timpul liber sa putem fi noi, sa purtam ce ne place si sa evadam intr-o lume amuzanta. Astfel a aparut colectia Happy Steps menita sa redescopere copilul din noi, cel vesel si fara griji!

 

 

Incaltamintea Marushka o pictam manual, folosind o vopsea speciala pe care o aplicam in mai multe straturi si in zile diferite, in functie demodel, apoi o lasam 24 de ore sa se usuce natural, ca in final sa o uscam intr-un aparat special pentru fixarea vopselei la 400 grade Celsius. Totusi vopseaua continua sa se fixeze in timp, din acest motiv recomandam spalarea incaltamintei dupa cel putin 30 de zile de la livrare dar cu cat asteptati mai mult cu atat este mai rezistenta la spalat.

 

 

 

 

In anul 2013 am simtit nevoia sa avem si alte produse inedite, astfel am unit echipa noastra cu cei de la ARTEDO si KEBIJOU.

 

 

Despre Artedo -  Colectiile sunt realizate manual de Anca Nazarie. Tehnica folosita pentru tricourile Artedo presupune decolorarea fina a materialului cu substante speciale astfel incat modelul creat nu se va sterge niciodata indiferent de numarul de spalari. Aceasta tehnica poate fi folosita pe tricouri colorate, cu cat mai puternica/inchisa culoarea cu atat mai bine se va vedea modelul ales.

 

 

 

Despre KeBijou - Colectiile sunt realizate manual de Alex Nazarie si includ obiecte in serie limitata sau chiar unicat. Materialul folosit in majoritatea bijuteriilor este plexiglass, un material dur dar foarte interesant. Pe comanda se pot crea sau recrea anumite produse dupa preferintele voastre.

 

 

 

 

Marushka.ro este un magazin EXCLUSIV online, nu detinem (momentan) un spatiu de prezentare dar ne putem intalni des la targurile ocazionale pentru produse realizate manual, pe care le vom anuntat pe pagina nostra de Facebook cat si aici pe blog.

 

Etichete: despre noi

Lasa un comentariu

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...