Ghid masuri

Postat de minime 23.07.2015 0 Comentarii Informatii,

Stim ca este dificil sa comandam incaltaminte fara sa o probam, din acest motiv iti schimbam produsul gratuit in cazul in care marimea nu este buna.

 

Iti recomandam sa alegei masura pe care o porti cel mai des la incaltaminte, daca avem informatii ca un produs anume are marimile decalate, vom trimite marimea care se potriveste celei selectate de tine.

 

Daca nu esti sigur in alegerea marimii ne poti furniza si dimensiunea in cm.

 

Pentru a afla dimensiunea ai la dispozitie doua optiuni:

*Atentie: Marimile difera cu cate 0,5-0,7cm, din acest motiv este foarte important ca masurarea sa fie exacta!

 

A. Cea mai sigura metoda este masurarea talpii din interiorul unei perechi de tenisi vechi, la unele modele aceasta talpa este detasabila si se poate masura usor.

 

B. Crearea unui contur cat mai exact al piciorului urmarind instructiunile de mai jos.

 

  1. Aseaza o foaie de hartie pe o suprafata tare (podea).

 

  1. Pune piciorul gol pe foaie si traseaza un contur al acestuia, delimiteaza unde se termina calcaiul si unde se termina degetul cel mai mare.

 

  1. Tine creionul putin inclinat, ca in imagine, pentru a te asigura ca trasezi un contur cat mai exact. Varful pixului/creionului trebuie sa fie exact unde se termina piciorul.

 

  1. Cu ajutorul unei rigle masoara distanta dintre calcai si degetul mare, rezultatul il poti scrie in cadrul comenzii impreuna cu masura pe care o porti de obicei. Poti face acest lucru inainte de finalizarea comenzii, in casuta Comentarii.

 

Daca ai intrebari nu ezita sa ne contactezi!

 

 

 

Etichete: ghid marimi
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...