Intretinerea produselor noastre

Postat de minime 24.07.2015 0 Comentarii Informatii,

Articolele pictate manual trebuiesc tratate diferit fata de cele obisnuite pentru a maximiza perioada de uitilizare!

 

Pentru pictarea incaltamintei folosim o vopsea speciala pe care o lasam sa se usuce natural 24 de ore apoi o uscam intr-un aparat special la 400 de grade Celsius. Totusi vopseaua continua sa se fixeze in timp, de aceea recomandam sa asteptati minim o perioada de 30 zile inainte sa ii spalati. Cu cat vopseaua are mai mult timp sa se fixeze inainte de spalare, cu atat culorile vor rezista mai bine.

 

Atentie! Desi contactul cu apa nu va afecta desenul, spalarile repetate sau necorespunzatoare pot duce la decolorarea produsului.

Daca ii patati sau ii spalati atat de mult incat se duc culorile, ii puteti trimite la noi pentru retus!

Acest serviciu costa 30 lei si nu include taxele de transport.

 

Spalarea la masina de spalat – este metoda pe care o recomandam:

  • Recomandam ca tenisii sa fie bagati la masina de spalat separat unul de altul si de alte articole de incaltaminte/imbracaminte pentru a evita lovirea sau frecarea excesiva a acestora. Totusi noi am avut rezultate foarte bune si cand i-am bagat impreuna (o pereche).
  • Tenisii se vor spala la 30 grade Celsius si 600 de rotatii sau ce va alege programul special pentru incaltamine (apa rece si cat mai putine rotatii)
  • Recomandam sa evitati detergentul. In testele noastre am folosit Ariel 3in1 iar rezultatele au fost foarte bune, totusi nu putem garanta aceleasi rezultate pentru alti detergenti.
  • Talpa interioare poate fi scoasa si spalata separat cu orice detergent doriti sau o puteti inlocui.

 

Spalarea manuala

  • Exteriorul tenisilor (uscat) se poate curata prin frecare cu o perie uscata pentru indepartarea prafului/noroiului uscat.
  • Tenisi se vor spala cu apa si un burete (partea moale), nu pentru un timp indelungat si fara a freca puternic.

 

Este interzis:

  • Folosirea servetelelor umede pentru ca acestea contin diverse chimicale care ataca vopseaua.
  • Folosirea carpelor
  • Folosirea periilor cand tenisii sunt uzi
  • Frecarea excesiva sau indelungata.

 

 

 

Intretinerea altor tipuri de incaltaminte

 

Pantofii/ghetele cu fata din piele naturala cu suprafata lucioasa, se ingrijesc prin aplicarea unui strat de crema de culoare neutra, cu ajutorul unei carpe moi, dupa ce in prealabil au fost indepartate resturile de praf sau murdarie cu o carpa umeda. Petele de grasime sau impuritati se indeparteaza cu o carpa inmuiata in solutie apoasa de detergent.

Pantofii/ghelete cu fete din piele naturala - antilopa, suede sau nabuc - se ingrijesc pe partea nepictata cu ajutorul unei carpe moi sau a unei perii iar pe partea pictata respectand instructiunile de mai sus.

Nu folositi apa deoarece fata materialului s-ar putea pata. Petele de ulei sau grasime se indeparteaza folosind o solutie contra petelor, speciala pentru pielea de antilopa sau nabuc.

 

 

Etichete: Intretinere
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...