Despre noi

Conceptul Marushka a luat nastere in 2010 din dorinta de a crea lucruri haioase care sa ne scoata un pic din monotonia zilnica.

Astfel a aparut prima colectie de tenisi pictati manual Happy Steps (Pasi Veseli) care astazi se bucura de numeroase modele, atat ca design cat si ca tipuri de incaltaminte.

Toate produsele de incaltaminte sunt pictate manual. Acest proces presupune: pregatirea incaltamintei, aplicarea vopselei in mai multe straturi si in zile diferite, 24 de ore uscare naturala si uscare la 400 grade Celsius intr-un aparat special pentru fixarea vopselei. Termenul de realizare al unei perechi este intre 5 si 10 zile lucratoare din momentul primirii comenzii.

Pe langa modelele standard care se regasesc in categoriile de mai sus, artistul nostru Mara Manu va pune la dispozitie si servicii de personalizare a incaltamintei dupa modelul trimis de dumneavoastra, mai multe detalii gasiti aici.


Marushka.ro este un magazin EXCLUSIV online, nu detinem un spatiu de prezentare dar ne puteti intalni la targurile ocazionale de profil care vor fi anuntate atat pe blog cat si pe pagina de Facebook.Site-ul www.marushka.ro este dezvoltat de SC Marushka Shop SRL.

Datele de identificare ale firmei noastre sunt:

SC Marushka Shop SRL

Str C-tin Sandu Aldea, nr 52, sector 1, Bucuresti - produsele nu se pot ridica de la sediul social.

Cod Unic de Inregistrare: 37604375

Nr de ordine in registrul comertului: J40/7280/18.05.2017


Pentru a ne contacta va stam la dispozitie pe adresa de mail contact@marushka.ro.
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...