Sneaker - Solutie talpa cauciuc

Sneaker - Solutie talpa cauciuc

Solutie de curatat pantofi sport sau casual

Sneaker cleaner este solutia care transforma curatarea pantofilor sport sau casual intr-o simpla rutina. In doar 3 minute, pantofii tai redevin impecabili de curati.

Cum procedezi?

Simplu. Tubul de Sneaker Cleaner  este dotat cu un pulverizator. Apesi si solutia de curatat este transformata intr-o spuma cu care trebuie sa “imbraci” intreg pantoful. Aceasta inmoaie rapid mizeria si petele. Cu o perie de incaltaminte, freci usor cateva minute intreaga suprafata a pantofului. Apoi stergi cu o carpa de microfibra si … gata! Ai din nou un pantof extrem de curat.

Ce tip de pantofi poti curata cu Sneaker Cleaner?

Sneaker  Cleaner este o solutie eficienta pentru pantofi sport sau casual din piele naturala, nylon, mesh, canvas, flykit, fleece, gore-tex, cauciuc sau piele artificiala.

Atentie! A nu se folosi pe nubuc sau suede (piele intoarsa), poate afecta culoarea acestora.

Cat de sigura este aceasta solutie de curatat?

Sneaker Cleaner este o solutie 100% Bio, „prietenoasa” cu mediu, dar si cu mainile tale. Poti curata pantoful chiar si cu mainile goale, fara a-ti fi afectata pielea. Senaker BioGreen se pulverizeaza, dar nu se raspandeste in aer. Solutia de curatat se transforma instantaneu in spuma, pe suprafata aplicata. Nu contine aerosoli sau alte substante daunatoare mediului.

Cum actioneaza Sneaker Cleaner?

Aceasta solutie de curatare actioneaza la nivel microscopic, la suprafata materialului, dizolvand particulele de mizerie, gratie unei formule inovatoare. Astfel, mizeria este rapid dizolvata, putand fi stearsa, impreuna cu spuma.

Cat de des poti sa folosesti Sneaker Cleaner?

Ori de cate ori praful sau petele iti dau batai de cap. Aceasta solutie de curatare nu ataca materialul, nu ii schimba textura sau aspectul materialului, nu decoloreaza si nu ataca cusaturile sau lipiturile.

Incaltamintea trebuie sa fie impecabila, insa atunci cand curatarea acesteia este dificila, adesea facem compromisuri. Cu Sneaker Cleaner  nu mai este cazul. Pulverizezi, freci usor cu o perie, stergi. In trei pasi si in trei minute, pantofii tai sunt perfect curati.


Pachetul contine un flacon de 200ml si o perie Bio Green Brush MEDIUM.


Mod de folosire

1. Se pulverizeaza solutia direct pe incaltaminte
2. Se curata incaltamintea cu solutia pulverizata cu ajutorul unei perii prin miscari circulare
3. Se sterge incaltamintea cu o laveta din microfibra
  • Vizualizari: 2211
  • Cod produs: BG-012
  • Puncte de recompensă: 65
  • Disponibilitate: 1
  • 65 Lei
  • Preţul în puncte de recompensă: 650

Etichete: intretinere

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...