Nano Green Shoes - Formula dubla de curatare si sigilare

Pe comanda (3 zile lucratoare) Nano Green Shoes - Formula dubla de curatare si sigilare

Solutie de curatare si sigilare pentru pantofi din piele

Shoes este o solutie inovatoare care te ajuta sa impermeabilizezi usor pantofii, dar si sa-i mentii curati pentru mai mult timp. Shoes contine compusi organici, care sigileaza suprafata pantofului, creand un microstrat de protectie impotriva petelor si a apei. Dupa aplicarea solutiei, pantoful se poate sterge usor de praf, cu o carpa, pastrandu-si aspectul lucios pentru mai mult timp. Efectul de protectie al solutiei Shoes se mentine pentru pana la 10 de zile de la aplicare.

Shoes se poate folosi pentru pantofi din piele naturala clasici sau casual. Este o solutie incolora, putand fi folosita pentru pantofi de orice culoare.

Cum procedezi?

Shoes se aplica asemenea unui spray pe suprafata pantofului. Se foloseste o carpa umeda pentru a intinde si freca usor, pana cand mizeria se inmoaie si se indeparteaza (murdarie usoara, praf, scame, aceasta solutie nu este dedicata curatarii in profunzime), urmand ca curatam zona cu o carpa uscata, dupa care repetam procesul. Inainte de aplicare, pantoful se poate pre-curata de mizeria consistenta, cu Leather 100ml daca este cazul.

Dupa aplicare, pe suprafata pantofului se formeaza un microstrat cu rol de protectie. Acest microstat reduce intr-un grad foarte mare aderenta altor particule, ceea face ca pantoful sa ramana curat pana la 10 de zile. In cazul in care pantoful se acopera, totusi de praf, acesta se sterge usor, din cateva miscari.

Cat de sigura este solutia Shoes?

Shoes este o solutie eco friendly, 98,5% biodegradabila, fara parfum, non cancerigena, non poluanta si non toxica. Nu contine aerosoli sau alte substante daunatoare mediului. Nu dauneaza pielii. Poate fi folosita, fara riscuri pentru curatarea pantofilor.


Flacon 100ml


Mod de folosire

1. Se curata incaltamintea cu o perie de noroi sau mizerie consistenta
2. Se pulverizeaza solutia direct pe incaltaminte
3. Se curata incaltamintea cu solutia pulverizata cu ajutorul unei carpe, prin miscari circulare
4. Se lasa incaltamintea cateva minute inainte de a fi folosita pentru a lasa timp formarii stratului de protectie.


  • Vizualizari: 665
  • Cod produs: BG-007
  • Puncte de recompensă: 67
  • Disponibilitate: Pe comanda (3 zile lucratoare)
  • 67 Lei
  • Preţul în puncte de recompensă: 670

Etichete: intretinere

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...