Garantie


  • GARANTIE

1. Pentru articolul/produsul cumparat din magazinul nostru online, oferim o garantie de 60 de zile de la data primirii acestora, doar in cazul respectarii tuturor recomandarilor de ingrijire si intretinere.

2. Garantia de conformitate acordata nu afecteaza drepturile conferite prin lege consumatorului si este in concordanta cu prevederile OG nr. 21/1992 privind Protectia Consumatorilor, cu modificarile ulterioare, si legea nr. 449/2003.

3. In cazul defectarii in conditii normale de utilizare, pe durata perioadei de garantie, produsul se va repara sau inlocui in termen de 15 zile de la returnarea articolului/produsului, conform legii in vigoare.

4. Articolul/produsul cumparat nu reprezinta un produs de folosinta indelungata si trebuie utilizat potrivit recomandarilor de intretinere publicate pe site-ul magazinului nostru.

5. Pentru solutionarea oricaror reclamatii, va rugam sa va adresati in scris echipei Marushka.ro la adresa contact@marushka.ro sau folosind formularul de contact.


  • Recomandari generale privind ingrijirea incaltamintei comercializata pe www.marushka.ro:

1. Pentru a crea conditii igienice de purtare si a mari durata de folosire, se recomanda purtarea alternativa a 2-3 perechi de incaltaminte intr-o perioada de timp.

2. Dupa fiecare purtare, incaltamintea se curata cu o carpa uscata moale si se pune pe sanuri potrivite ca marime si format.

3. Incaltamintea umeda se usuca lent, la temperatura camerei, ferita de contactul direct cu sursele de caldura. Nu folositi uscarea la ventilator, calorifer, foc, uscator de par sau alte surse de caldura.

4. Fetele incaltamintei se vor feri de lovituri directe.

5. Fetele si talpa pantofilor trebuie protejate de contactul cu solventi, smoala, bitum moale sau alte materiale corozive. De asemenea, evitati agatarea sau calcarea in obiecte metalice ascutite, resturi de sticla etc.

6. Nu raspundem pentru disconfortul provenit din purtarea incaltamintei de marime nepotrivita. Legea permite 10 zile de la data primirii produsului pentru probarea si inspectarea produsului primit, in cazul in care produsul nu este potrivit se poate returna cu conditia de a nu fi fost folosit.

7. Nu raspundem pentru defectele aparute ca urmare a utilizarii sau intretinerii incorecte a produsului respectiv sau defectele aparute ca urmare a imperfectiunilor drumurilor, trotuarelor sau terenurilor unde s-a folosit incaltamintea.


  • RETUR

Conform OG nr130/2000: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului de renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului, daca produsul nu prezinta urme de folosinta.

Recomandam folosirea acestui interval pentru probarea si inspectarea produselor primite in urma comenzii online.

Returul se anunta in prealabil, doar in scris, pe adresa de mail contact@marushka.ro sau folosind formularul de retur din cadrul site-ului.

Nu acceptam coletele cu plata ramburs.

Restituirea contravalorii produselor returnate se face prin transfer bancar, conform legii in termen de maxim 15 zile.


Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...