Returnări

Ne dorim sa fiti pe deplin multumiti de produsele cumparate din magazinul nostru online. Daca din anumite motive nu sunteti satisfacut de articolele achizitionate le puteti returna iar noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra sau le vom schimba.


Ordonanta Guvernului nr130/2000 prevede urmatoarele:


"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului".

"Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".

Singura conditie pentru retur este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat (sa nu fie purtat). La primire, coletul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditia mentionata, in caz contrar produsul poate fi doar inlocuit cu altul.

Restituirea banilor se va face prin transfer bancar in termen de maxim 30 zile de la data primirii coletului.

Pentru a returna unul sau mai multe produse dintr-o comanda trebuie sa completati formularul Returnari din josul paginii si sa trimiteti coletul prin Posta Romana urmand instructiunile din mail-ul de confirmare al returului.


Informaţii despre comandă


Informaţii despre produs și motivul de returnare

Am citit și sunt de acord cu Termeni si conditii pentru retur
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...