Intretinere

CURATAREA ARTICOLELOR PICTATE MANUAL
 
Folosim o vopsea speciala pentru textile, care se fixeaza in tesatura dupa procesul de uscare, formand la suprafata o pelicula cauciucata ce ingreuneaza aderarea particulelor de praf. Totusi articolele pictate manual trebuie tratate diferit fata de cele obisnuite pentru a maximiza perioada de utilizare.
 
Articole din materiale textile 
·       Spalarea articolelor textile pictate manual trebuie sa se faca dupa o perioada de MINIM 30 ZILE de la primirea produsului pentru a oferi vopselei timp sa se fixeze!
·       Atentie! Desi contactul cu apa nu va afecta desenul, spalarile repetate pot duce la decolorarea produsului.
·       Tricourile se pot spala manual sau automat, temperatura apei trebuie sa aiba 30grade. Calcatul tricourilor se va face pe verso (interiorul materialului).
·       Exteriorul incaltamintei din material textil (uscat) se poate curata prin frecare cu o perie uscata pentru indepartarea prafului/noroiului uscat.
·       Pentru asigurarea unui mediu igenic, talpa din interiorul incalamintei este detasabila si poate fi spalata separat atat manual cat si automat (cu detergent sau alte produse de curatare uzuale) sau poate fi inlocuita.
·       Tenisii pictati manual pot fi intretinute si prin spalare:
-        manual, fara a freca puternic tesatura, a nu se folosi servetele umede sau alte substante chimice (detergenti etc)
-        automat, recomandam spalarea incaltamintei la programul special pentru aceasta, daca masina nu are un astfel de program se opteaza pentru programul cel mai scurt (temperature 30 grade, contrifugare la 600-800 rotatii) si se spala separat unul de altul (nu pereche in acelasi ciclu de spalare) fara alte articole care ar putea freca/lovi/zgaria produsul in timpul spalarii.       
·       Este interzisa folosirea detergentilor, deoarece acestia contin solventi care ataca vopseaua cu care sunt pictati si materialul de baza al incaltamintei iar acest lucru va duce la decolorarea produsului.
·       Incaltamintea cu fete textile se recomanda a fi purtata pe timp uscat.
 
Pantofii/ghetele cu fata din piele naturala cu suprafata lucioasa, se ingrijesc prin aplicarea unui strat de crema de pantofi la culoare sau neutra, cu ajutorul unei carpe moi, dupa ce in prealabil au fost indepartate resturile de praf sau murdarie cu o carpa umeda. Petele de grasime sau impuritati se indeparteaza cu o carpa inmuiata in solutie apoasa de detergent.
 
Pantofii/ghelete cu fete din piele naturala - antilopa, suede sau nabuc - se ingrijesc cu ajutorul unei carpe moi, uscate sau a unei perii cu peri moi.
Nu folositi apa deoarece fata materialului s-ar putea pata. Petele de ulei sau grasime se indeparteaza folosind o solutie contra petelor, speciala pentru pielea de antilopa sau nabuc.
 
In ambele situatii este contraindicata folosirea unor perii aspre, deoarece acestea pot produce deteriorari ale fetelor pantofului.
 
Recomandari generale privind ingrijirea incaltamintei comercializata pe www.marushka.ro:
 
1. Pentru a crea conditii igienice de purtare si a mari durata de folosire, se recomanda purtarea alternativa a 2-3 perechi de incaltaminte intr-o perioada de timp.
  
2. Dupa fiecare purtare, incaltamintea se curata cu o carpa uscata moale si se pune pe sanuri potrivite ca marime si format.
 
3. Incaltamintea umeda se usuca lent, la temperatura camerei, ferita de contactul direct cu sursele de caldura. Nu folositi uscarea la ventilator, calorifer, foc, uscator de par sau alte surse de caldura.
 
4. Fetele incaltamintei se vor feri de lovituri directe.
 
5. Fetele si talpa pantofilor trebuie protejate de contactul cu solventi, smoala, bitum moale sau alte materiale corozive. De asemenea, evitati agatarea sau calcarea in obiecte metalice ascutite, resturi de sticla etc.
 
6. Nu raspundem pentru disconfortul provenit din purtarea incaltamintei de marime nepotrivita. Legea permite 10 zile de la data primirii produsului pentru probarea si inspectarea produsului primit, in cazul in care produsul nu este potrivit se poate returna cu conditia de a nu fi fost folosit.
 
Va stam la dispozitie pentru orice informatii sau intrebari pe adresa de mail contact@marushka.ro, folosind formularul de contact si pe pagina de Facebook “Marushka.ro”!


Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...