Timp de livrare si cost

TIMP DE LIVRARE

 

In pagina fiecarui produs este afisat disponibilitatea acestuia care poate fi:

 

- Pe comanda - se refera la produsele care se fac la comanda si necesita un timp de pregatire de 5-10 zile lucratoare inainte de livrare.

 

- Pe stoc sau afisarea numarului de produse disponibile - se refera la produsele care sunt gata de livrare si pot pleca de la noi in 24-48 ore in functie de ziua si ora la care a fost plasata comanda.

 

*Taxa Urgenta - Toate comenzile se fac in ordinea de inregistrare pe site! Daca ai selectat taxa de urgenta, atunci comanda ta va fi mutata in fata celorlalte comenzi avand astfel prioritate in realizarea comenzii.  

In acelasi timp, aceasta taxa ne obliga sa realizam produsul in 2 zile lucratoare, indiferent de complexitatea lui.

 

 

 

LIVRAREA PRODUSELOR

Pentru produsele cu livrare gratuita, expedierea se va face prin Posta Romana iar coletul trebuie ridicat de la oficiul postal aferent adresei de livrare.


**In cazul in care optezi pentru transportului prin Curier pentru localitatile in care Urgent Cargus sau Fan Curier nu au acoperire, livrarea nu este gratuita si te vom contacta pentru a comunica costul transportului.In cazul produselor aflate pe stoc, expedierea se face in maxim 24-48 de ore de la finalizarea comenzii.

In cazul produselor pe comanda, expedierea se face dupa 5-10 zile lucratoare de la finalizarea comenzii.

Exceptie fac comenzile cu Taxa de Urgenta care vor fi expediate in 2 zile lucratoare.


 

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...