Politica de confidentialitate

Utilizare cookie


1. Politica de utilizare cookie-uri

Aceasta politica se refera la cookie-urile si site-ul www.marushka.ro (denumit in continuare site) operat de Marushka Shop S.R.L. cu sediul social in Bucuresti, sector 1, Str Constantin Sandu Aldea, nr 52 (denumita in continuare Marushka).

 

2. Ce sunt cookie-urile?

Un cookie este un fisier care se salveaza pe computerul tau atunci cand vizitezi o pagina de internet. Acest fisier permite retinerea setarilor si a preferintelor tale cand ne vizitezi din nou site-ul, pentru a-ti oferi o mai buna experienta online. Cookie-ul este instalat pe dispozitivul tau prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile din memoria dispozitivului tau). Cookie-urile pot fi citite numai de un server al site-ului care a salvat cookie-uri în dispozitivul tau.

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si de cele mai multe ori nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale utilizate prin colectarea de cookie-uri pot fi folosite doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru tine. Aceste date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

 

3. Ce cookie-uri folosim?

Folosim doua tipuri de cookie-uri: per sesiune si fixe. Primele sunt fisiere temporare ce raman in dispozitivul tau pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web). Fisierele fixe raman pe dispozitivul tau pe o perioada in parametrii cookie-ului sau pana sunt sterse manual de tine.

 

4. Cum si pentru ce sunt folosite cookie-urile de catre acest site?

Cookie-urile iti asigura o experienta placuta de navigare recunoscand dispozitivului tau si prezentand continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor tale.

Astfel o vizita pe acest site poate plasa urmatoarele tipuri de cookie-uri:

Cookie-uri strict necesare

Acestea sunt esentiale pentru buna functionare a site-ului si nu necesita acordul prealabil pentru a fi descarcate pe dispozitivul tau. Poti seta browser-ul tau pentru a bloca aceste cookie-uri, insa in acest caz anumite sectiuni ale site-ului nu vor functiona corect.

Cookie-uri pentru inregistrare

Atunci cand te inregistrezi pe acest site, se genereaza cookie-uri care memoreaza inregistrarea.

Cookie-uri de performanta:

Prin acest tip de cookie-uri sunt memorate preferintele tale legate de aceasta pagina de internet, astfel incat setarea din nou a preferintelor in cazul vizitarii ulterioare a site-ului nu mai este necesara.

Cookie-uri de analiza a utilizatorilor

Aceste cookie-uri ne informeaza daca un anumit utilizator al paginii de internet a mai vizitat/utilizat aceasta pagina de internet anterior. Aceste cookie-uri sunt utilizate doar in scopuri statistice cu ajutorul software-ului Google Analytics.

Cookie-uri pentru geotargetting

Aceste cookie-uri sunt utilizate de catre software-ul Google Analytics care stabileste tara de provenienta a utilizatorului site-ului.

 

5. Optiuni privind acceptarea cookie-urilor:

Atunci cand vizitezi prima oara site-ul nostru vei observa o bara in care te anuntam de folosirea cookie-urilor pe acest site. Ai posibilitatea sa nu accepti aceste cookie-uri, sa accepti toate cookie-urile sau poti selecta butonul “Preferinte” daca doresti sa alegi ce tipuri de cookie putem folosi pentru vizita ta:

-           Cele pentru analiza sau publicitate pot fi dezactivate fara a-ti afecta experienta online.

-           Cele strict neceare sunt esentiale pentru functionarea site-ului si pot afecta anume functii ale acestuia insa pot fi dezactivate din setarile browser-ului tau.

 

Cele mai multe browsere sunt setate implicit sa accepte cookie-uri, dar ai posibilitatea sa modifici setarile pentru a bloca unele sau toate cookie-urile, daca preferi. Daca nu iti place cum acest lucru afecteaza experienta ta online, e la fel de usor sa accepti din nou cookie-urile.

 

Alege browser-ul tau din lista de mai jos pentru a afisa instructiunile pe care trebuie sa le parcurgi dupa deschiderea browser-ului.

Chrome

Firefox

Internet explorer

Safari

 

6. Cookie-uri pentru Analiza si Publicitate

Marushka foloseste serviciile urmatoarelor terte parti in scopul oferirii de functionalitati pentru analiza si pentru publicitate. Este posibil ca aceste terte parti sa seteze si sa foloseasca cookie-uri si/sau tehnologii similare pe site-ul nostru.

Pentru mai multe detalii, te rugam sa consulti politicile de protectie a datelor, ghidurile de administrare a preferintelor utilizatorilor precum si posibilitatile de dezactivare oferite de companiile care gestioneaza aceste servicii, dupa caz.

Google Analytics

Categorie: Analiză

Scop: Web analytics

Politici: https://www.google.com/analytics/terms/gb.html, https://support.google.com/analytics/answer/6004245

Google AdWords

Categorie: Publicitate

Scop: Remarketing

Politici: https://policies.google.com/privacy, https://policies.google.com/technologies/ads

Facebook

Categorie: Publicitate

Scop: Remarketing

Politici: https://www.facebook.com/privacy/explanation

 

7. Securitate și aspecte legate de confidențialitate

In general browserele au integrate setari de confidentialitate care dispun de diferite niveluri de acceptare a cookie-urilor, perioada de valabilitate a acestora si stergerea lor automata dupa ce ai vizitat un anumit site.

 

Alte aspecte de securitate legate de cookie-uri:

 

• Configurarea setarilor browserului in ceea ce priveste cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru tine al securitatii utilizarii acestora.

• Daca esti singura persoana care utilizeaza dispozitivul, poti seta termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare si a datelor personale de acces daca doresti acest lucru.

• Daca imparti accesul la calculator, poti lua in considerare setarea browserului pentru a sterge datele individuale de navigare de fiecare data cand inchizi browserul. Aceasta este o varianta de a accesa site-urile care plaseaza cookie-uri si de a sterge orice informatie a vizitei tale la inchiderea sesiunii de navigare.



Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental, prin urmare vom dedica toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele tale in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei. Intrucat unul dintre principiile esentiale ale acestui cadrul legal il reprezinta transparenta, am pregatit aceast document prin care dorim sa te informam despre modul in care colectam, utilizam, transferam si protejam datele tale cu caracter personal atunci cand interactionezi cu noi in legatura cu produsele si serviciile noastre prin site-ul nostru www.marushka.ro. Te rugam sa citesti cu atentie acest document inainte de a utiliza serviciile noastre.

 

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele tale cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe site-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate, motiv pentru care te rugam sa verifici periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

 

1. Cine suntem si cum ne puteti contacta

 

Operatorul de date este Marushka Shop SRL persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, sector 1, str Constantin Sandu-Aldea, nr 52, cu numar de ordine in Registrul Comertului J40/7280/18.05.2017, cod unic de inregistrare fiscala 37604375 (in continuare “Marushka” sau “noi“) colectand date direct sau online prin intermediul site-ului www.marushka.ro (in continuare “site”). In sensul legislatiei cu privire la protectia datelor, suntem operator atunci cand prelucram datele tele cu caracter personal.

 

Suntem intotdeauna deschisi sa aflam opiniile tale, precum si sa iti furnizam orice informatii suplimentare de care ai putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor tale, asa ca te rugam sa ne contactezi la adresa de e-mail contact@marushka.ro sau prin posta/curier la adresa Bucuresti, sector 1, str Constantin Sandu-Aldea, nr 52

 

2. Ce categorii de date cu caracter personal prelucram

 

Colectam datele tale cu caracter personal direct de la tine (acordate pe site, email, retele de socializare ori prin alte mijloace de comunicare), din rapoartele traficului inregistrat de serverele care gazduiesc site-ul, din retele sociale precum si prin intermediul cookie-urilor.

 

In functie de scopul in care prelucram datele tale cu caracter personal vom folosi anumite categorii de date, in functie de caz, dupa cum urmeaza:

 

Datele cu caracter personal pe care le colectam sunt:

- Date personale – de exemplu: adresa de e-mail, numele și prenumele, numar telefon, adresa de domiciliu

- Date referitoare la comanda – de exemplu: produsul dorit, marimea, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plata, numar de telefon, etc.

- Date de comunicare – de exemplu continutul unui mail/cometariu/mesaj trimis si subiectul acestuia, documente atasate si trimise catre noi.

- Date de monitorizare - informatii privind folosirea contului de utilizator si a site-ului de catre tine, cum ar fi data si ora la care ai accesat site-ul, inclusiv adresa IP publica, Device ID public si date similare despre tine.

- Date de marketing – de exemplu daca esti sau nu abonat la newsletter.

 

Site-ul nostru poate stoca si colecta informatii in cookie-uri si tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri.

 

Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal.

 

Te invitam sa afli mai multe detalii in acest sens prin consultarea sectiunii referitoare la scopurile prelucrarii de mai jos.

 

3.    Colectăm date de la copii?

 

Serviciile noastre nu sunt destinate copiilor sub 16 ani si nu colectam cu buna stiinta date de la persoane sub 16 ani. Daca constatam ca o persoana sub 16 ani ne-a furnizat date cu caracter personal, acestea vor fi sterse imediat.

 

4. Care sunt scopurile si temeiurile prelucrarii

 

Vom utiliza datele tale cu caracter personal in masura permisa sau impusa de legislatia aplicabila in urmatoarele scopuri:

 

A. Crearea si administrarea contului in cadrul site-ului nostru.

Daca decizi sa iti creezi un cont pe site-ul nostru avem nevoie de datele personale pentru a te identifica ca user si a-ti asigura accesul la diferite functii, produse si servicii disponibile pentru conturile inregistrate pe site-ul nostru. Iti poti sterge oricand contul inregistrat contactandu-ne prin unul dintre mijloacele descrise la punctul 1.

 

Pentru acest scop vom folosi: date personale.

 

Temeiul legal: Prelucrarea datelor tale pentru aceste scopuri este necesara pentru incheierea si executarea unui contract intre tine si Marushka Shop SRL.

 

B. Desfasurarea relatiei comerciale

Acest scop include:

a) Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora;

b) Solutionarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile sau serviciile achizitionate;

c) Returnarea produselor conform prevederilor legale;

d) Rambursarea contravalorii  produselor conform prevederilor legale;

 

Pentru acest scop vom folosi: date personale, date referitoare la comanda si date de comunicare.

 

Temeiul legal: Prelucrarea datelor tale pentru aceste scopuri este necesara pentru incheierea si executarea unui contract intre tine si Marushka Shop SRL. De asemenea, anumite prelucrari subordonate acestor scopuri sunt impuse de legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila.

 

C. Pentru marketing

Ne dorim sa te tinem la curent cu privire la cele mai bune oferte ale noastre care te-ar putea interesa. In acest sens, iti putem trimite mesaje de tip newsletter continand informatii generale si tematice sau informatii cu privire la oferte sau promotii, precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie. Pentru a-ti pune la dispozitie informații de interes pentru tine, putem folosi anumite date cu privire la comportamentul tau de cumparator (de exemplu: produsele achizitionate). Ne asiguram intotdeauna ca aceste prelucrari se efectueaza cu respectarea drepturilor si libertatilor tale si ca deciziile luate in baza acestora nu au efecte legale asupra ta si nu te afecteaza similar intr-o masura semnificativa.

 

Pentru acest scop vom folosi: datele personale, datele referitoare la comanda, date de marketing.

 

Temeiul legal: Comunicarile de marketing sunt intemeiate pe consimtamantul tau prealabil. Te poti razgandi si iti poti retrage consimtamantul in orice moment, prin:

– Modificarea setarilor din contul de client in sectiunea “Abonare/Dezabonare Newsletter”;

– Accesarea link-ului de dezabonare afisat in cadrul mesajelor pe care le primesti de la noi; sau prin

– Contactarea noastra folosind detaliile de contact descrise mai sus.

 

In anumite situatii, ne putem baza activitatile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova si dezvolta activitatea comerciala. In orice situatie in care folosim informatii cu privire la tine pentru un interes legitim al nostru, avem grija si luam toate masurile necesare pentru ca drepturile si libertatile tale fundamentale sa nu fie afectate. Cu toate acestea, ne poti solicita oricand, prin mijloacele descrise mai sus, sa oprim prelucrarea datelor tale cu caracter personal in scop de marketing, urmand sa dam curs cererii tale.

 

D. Pentru imbunatatirea serviciilor noastre

Ne dorim in permanenta sa iti oferim cea mai buna experienta de cumparare online. Pentru aceasta, putem colecta si utiliza anumite informatii in legatura cu comportamentul tau in cadrul site-ului, te putem invita sa completezi chestionare de satisfactie in urma finalizarii unei comenzi sau putem desfasura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii si cercetari de piata. Aceste informatii ne vor ajuta sa imbunatatim calitatea produselor si serviciilor oferite de noi.

 

Pentru acest scop vom folosi: date personale, date referitoare la comanda, date de monitorizare

 

Temeiul pentru acest scop: se bazeaza pe interesul nostru legitim de a desfasura activitati comerciale, avand intotdeauna grija ca drepturile si libertatile tale fundamentale sa nu fie afectate.

 

E.Pentru apararea intereselor noastre legitime

Pot exista situatii in care vom folosi sau transmite informatii pentru a ne proteja drepturile si activitatea comerciala. Acestea pot include:

- Masuri de protectie a site-ului fata de atacuri cibernetice;

- Masuri de prevenire si detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informatii catre autoritatile publice competente;

- Masuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

 

Pentru acest scop vom folosi: date personale, date referitoare la comanda, date de monitorizare.

 

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrari este interesul nostru legitim de a ne apara activitatea comerciala, fiind inteles ca ne asiguram ca toate masurile pe care le luam garanteaza un echilibru intre interesele noastre si drepturile si libertatile tale fundamentale.

De asemenea, in anumite cazuri ne intemeiem prelucrarea pe dispozitii legale cum ar fi obligatia de a asigura paza bunurilor si valorilor prevazuta de legislatia aplicabila in aceasta materie.

 

5. Cat timp pastram datele tale cu caracter personal

 

Ca regulă generala, vom stoca datele tale cu caracter personal cat timp aveti un cont inregistrat pe site. Poti oricand sa ne soliciti stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.

 

6. Cui transmitem datele tale cu caracter personal

 

Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date ale tale cu caracter personal, urmatoarelor categorii de destinatari:

- furnizorilor de servicii de curierat: Urgent Cargus, Fan Courier, Posta Romana;

- furnizorilor de servicii de plata/bancare: ING Bank

- furnizorilor de servicii de facutare: Smartbill

- furnizorilor de servicii de contabilitate;

– furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;

– furnizorilor de servicii de cercetare de piata;

– furnizorilor de servicii IT;

 

In cazul in care ne revine o obligatie legala sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.

Ne asiguram ca accesul la datele tale de catre tertii persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu acestia.

 

7. In ce tari transferam datele tale cu caracter personal

 

In prezent, stocam si prelucram datele tale cu caracter personal doar pe teritoriul Romaniei.

 

8. Cum protejam securitatea datelor tale cu caracter personal

 

Ne angajam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Transmisia datelor tale cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare si le stocam pe servere securizate, asigurand in acelasi timp redundanta datelor.

In ciuda masurilor luate pentru a proteja datele tale cu caracter personal, atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin Internet, in general, sau prin intermediul altor retele publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute si utilizate de catre terte parti neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

 

9. Drepturile tale

 

Regulamentul general privind protectia datelor recunoaste o serie drepturi in legatura cu datele tale cu caracter personal. Poti solicita accesul la datele tale, corectarea oricaror greseli din fisierele noastre si/sau te poti opune la prelucrarea datelor tale cu caracter personal. De asemenea, iti poti exercita dreptul de a depunde o plangere autoritatii de supraveghere competente sau de a te adresa justitiei. Dupa caz, poti beneficia si de dreptul de a solicita stergerea datelor tale cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor tale si dreptul la portabilitatea datelor.

Mai multe informatii despre fiecare dintre aceste drepturi pot fi obtinute prin consultarea tabelului prezentat mai jos.

 

Pentru a-ti putea exercita drepturile, ne poti contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus. Te rugam sa ai in considerare urmatoarele aspecte daca doresti sa-ti exerciti aceste drepturi:

Identitate. Luam in serios confidentialitatea tuturor inregistrarilor care contin date cu caracter personal. Din acest motiv, te rugam sa ne transmiti cererea ta cu privire la astfel de inregistrari folosind adresa de e-mail aferenta contului. In caz contrar, ne rezervam dreptul de a-ti verifica identitatea prin solicitarea de informatii suplimentare care au ca scop confirmarea identitatii tale.

Onorarii. Nu vom solicita o taxa pentru a-ti exercita vreun drept in ceea ce priveste datele tale cu caracter personal, cu exceptia cazului in care solicitarea ta de acces la informatii este nefondata, respectiv repetitiva sau excesiva, caz in care vom percepe o suma rezonabila în asemenea circumstante.  Te vom informa despre orice onorarii aplicate inainte de a-ti solutiona cererea.

Durata de raspuns. Ne propunem sa raspundem oricarei solicitari valide in termen de maximum o luna, cu exceptia cazului in care acest lucru este deosebit de complicat sau daca ai facut mai multe solicitari, caz in care urmeaza sa raspundem in termen de maximum doua luni. Te vom anunta daca vom avea nevoie de mai mult de o luna. S-ar putea sa te intrebam daca ne  poti spune exact ce doresti sa primesti sau ce anume te ingrijoreaza. Acest lucru ne va ajuta sa actionam mai repede si sa scurtam timpul de raspuns la solicitarea ta.

Drepturile tertelor parti. Nu trebuie sa respectam o cerere in cazul in care ar afecta in mod negativ drepturile si libertatile altor persoane vizate.

 

Drepturi vizate:

A. Accesul

Poti sa ne ceri: 

          sa confirmam daca iti prelucram datele cu caracter personal;

          sa iti punem la dispozitie o copie a acestor date;

          sa iti oferim alte informatii despre datele tale cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgam, daca le transferam in strainatate si cum le protejam, cat timp le pastram, ce drepturi ai, cum poti face o plangere, de unde am obtinut datele tale, in masura in care informatiile nu ti-au fost deja furnizate prin aceasta informare.

B. Rectificarea

Ne poti cere sa rectificam sau sa completam datele tale cu caracter personal inexacte sau incomplete.

Este posibil sa incercam sa verificam exactitatea datelor inainte de rectificarea acestora.

C. Stergerea datelor

Ne poti cere sa stergem datele cu caracter personal, dar numai in cazul in care:

          acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate; sau

          ti-ai retras consimtamantul (in cazul in care prelucrarea datelor se baza pe consimtamant); sau

          dai curs unui drept legal de a te opune; sau

          acestea au fost prelucrate ilegal; sau

          ne revine o obligatie legala in acest sens.

Nu avem obligatia de a ne conforma solicitarii tale de stergere a datelor tale cu caracter personal in cazul in care prelucrarea datelor tale cu caracter personal este necesara:

          pentru respectarea unei obligatii legale; sau

          pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

Exista anumite alte circumstante in care nu suntem obligati sa respectam solicitarea ta de stergere a datelor, desi acestea doua sunt cele mai probabile circumstante in care v-am putea refuza aceasta solicitare

Sa ai in vedere ca procesul de stergere a datelor, respectiv a contului, cu toate datele si documentele aferente acestuia, este un proces ireversibil.

D. Restrictionarea prelucrarii datelor

Ne poti cere sa restrictionam prelucrarea datelor tale cu caracter personal, dar numai in cazul in care:

          acuratetea lor este contestata (a se vedea sectiunea de rectificare), pentru a ne permite sa verificam acuratetea acestora; sau

          prelucrarea este ilegala, dar nu doresti ca datele sa fie sterse; sau

          acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar ai nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apara un drept in instanta; sau

          ti-ai exercitat dreptul de a te opune, iar verificarea daca drepturile noastre prevaleaza este în desfasurare.

Putem continua sa folosim datele tale cu caracter personal in urma unei solicitari de restrictionare, in cazul in care:

          avem consimtamantul dvs.; sau

          pentru a constata, exercita sau asigura apararea unui drept in instanta; sau

          pentru a proteja drepturile noastre sau ale altei persoane fizice sau juridice.

E. Portabilitatea datelor

Ne poti cere sa iti furnizam datele cu caracter personal intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat, sau poti solicita ca acesta sa fie „portat” direct catre un alt operator de date, dar in fiecare caz numai daca:

          prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul tau sau pe incheierea sau executarea unui contract cu tine; si

          prelucrarea se face prin mijloace automate.

F. Opozitia

Te poti opune in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care te afli, prelucrarii datelor tale cu caracter personal in temeiul interesului nostru legitim, in cazul in care consideri ca drepturile si libertatile tale fundamentale prevaleaza fata de acest interes.

De asemenea, te poti opune oricand prelucrarii datelor tale in scop de marketing direct (inclusiv crearea de profiluri), fara a invoca vreun motiv, caz in care vom inceta in cel mai scurt timp posibil aceasta prelucrare.

G. Luarea de decizii automate

Poti cere sa nu faci obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, dar numai atunci cand decizia respectiva:

          produce efecte juridice cu privire la tine; sau

          te afecteaza in alt mod similar si intr-o masura semnificativa.

Acest drept nu se aplica in cazul in care decizia la care s-a ajuns in urma luarii automate a deciziilor:

          ne este necesara pentru a incheia sau a derula un contract cu tine;

          este autorizata prin lege si exista garantii adecvate pentru drepturile si libertatile tale; sau

          se bazeaza pe consimtamantul tau explicit.

H. Plangeri

Ai dreptul sa depui o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal. In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;

E-mail:anspdcp@dataprotection.ro

Fara a-ti afecta dreptul tau de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, te rugam sa ne contactezi in prealabil, si iti promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.  

 

          Reamintim faptul ca poti contacta in orice moment transmitand solicitarea ta prin oricare dintre urmatoarele modalitati:

– prin e-mail la adresa: contact@marushka.ro sau

– prin posta sau curier la adresa: Bucuresti, sector 1, str Constantin Sandu-Aldea, nr 52.