Boost Cleaner - Solutie talpa boost - Bio Green

Boost Cleaner - Solutie talpa boost - Bio Green

Solutie de curatat talpa pantofilor sport Boost

Boost Cleaner de la BioGreen reda stralucirea pantofilor tai cu talpa Boost! Scapi de praf, mizerie, pete sau zonele ingalbenite in doar cateva minute!

Tehnologia investita intr-un pantof sport talpa Boost merita un produs de curatare pe masura. Boost Cleaner este singurul produs de pe piata care curata si nu astupa mizeria.

Cum procedezi?

Simplu. Boost Cleaner se aplica asemenea unui spray pe intreaga suprafata a lateralului talpii. Solutia inmoaie mizeria si petele. Freci usor, cateva minute cu ajutorul unei perii de pantofi sau a unei periute de dinti, astfel incat sa atingi intregul profil al marginii talpii pantofului. Apoi stergi cu o carpa de microfibra pentru a indeparta solutia impreuna cu murdaria diszolvata.

Ce este talpa Boost?

Boost este un material special numit poliuretan termoplastic care asigura calitatea deosebita a talpii Boost. Acest material este, insa, destul de usor de murdarit, iar apa calda sau solutiile clasice nu reusesc sa indeparteze eficient murdaria.

Cat de sigura este solutia Boost Cleaner?

Boost Clenaer este 100% biodegradabila, fara parfum, non cancerigena, non poluanta si non toxica. Nu contine aerosoli sau alte substante daunatoare mediului. Nu dauneaza pielii. (Nu pulverizati solutia catre ochi)

Cum actioneaza Boost Cleaner?

Aceasta solutie de curatare actioneaza la nivel microscopic, dizolvand particulele de mizerie. Produsul este conceput pentru a nu afecta materialul din care este construita talpa Boost. Mizeria este dizolvata, iar aspectul usor ingalbenit este indepartat (talpile Boost cu un stadiu avansat de ingalbenire nu vor redeveni albe, oxidarea in cazul lor fiind mult prea avansata).

Cat de des poti sa folosesti Boost Cleaner?

Ori de cate ori praful sau petele iti dau batai de cap. Cu Boost Cleaner poti sa iti pastrezi usor talpa Boost in cea mai buna forma estetica.


Flacon 100ml


Mod de folosire

1. Se curata incaltamintea de mizerie sau noroi cu o perie prin miscari verticale
2. Se pulverizeaza solutia direct pe incaltaminte
3. Se curata incaltamintea cu solutia pulverizata cu ajutorul unei perii prin miscari circulare
4. Se sterge incaltamintea cu o laveta din microfibra

  • Vizualizari: 3377
  • Cod produs: BG-002
  • Puncte de recompensă: 45
  • Disponibilitate: 3
  • 45 Lei
  • Preţul în puncte de recompensă: 450

Etichete: intretinere

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...