Termeni si conditii pentru retur

Ne dorim sa fii pe deplin multumit(a) de produsele cumparate din magazinul nostru!

Daca din anumite motive nu esti satisfacut(a) de articolele achizitionate sau marimea nu se potriveste, le poti returna iar noi vom inlocui produsul sau vom returna contravaloarea acestuia.

Ordonanta Guvernului nr130/2000 prevede urmatoarele:
  • \"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului\"
  • \"Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de transport si cele de returnare a produselor\"

Conditie retur: produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, sa nu fi fost folosit / purtat.

La primire, coletul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditia de mai sus. In cazul in care produsul returnat nu indeplineste conditia de retur se poate opta doar pentru inlocuirea produsului. Din acest motiv va rugam sa nu trimiteti coletele cu plata ramburs pentru ca nu putem rambursa contravaloarea produsului fara verificarea lui in prealabil.

Restituirea banilor se face prin transfer bancar in termen de maxim 15 zile lucratoare de la data primirii coletului.

Pentru a returna unul sau mai multe produse dintr-o comanda trebuie sa completati formularul din josul paginii si sa trimiteti coletul prin orice firma de curierat sau Posta Romana, urmand instructiunile din mail-ul de confirmare al returului.

Pentru orice informatie suplimentara va stam la dispozitie prin formularul de contact!

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...