Suede Cleaner - Solutie pt piele intoarsa - Bio Green

Suede Cleaner - Solutie pt piele intoarsa - Bio Green

Solutie de curatat pielea intoarsa si nubucul

Suede Cleaner este solutia care transforma curatarea pantofilor din piele intoarsa, nubuc sau velur intr-o experienta usoara si deloc complicata, pantofii tai redevin impecabili de curati.

Cum procedezi?

Agiti tubul inainte dupa care pulverizezi intreaga suprafata a pantofilor si lasi solutia sa actioneze timp de 1-2 minute in functie de gradul de murdarie. Cu o perie de silicon freci usor suprafata pantofului indepartand murdaria descopunsa de Suede Cleaner si esti gata. Pentru restabilirea suedului se recomanda curatarea cu o carpa din microfibra in miscari circulare.

*Peria din silicon sau carpa de microfibra nu sunt incluse in pret.

Ce tip de pantofi poti curata cu Suede Cleaner?

Suede Cleaner este o solutie eficienta pentru pantofi din piele intoarsa (suede), velur, nubuc.

Cat de sigura este aceasta solutie de curatat?

Suede Cleaner o solutie 100% Bio, „prietenoasa” cu mediu, dar si cu mainile tale. Poti curata pantoful chiar si cu mainile goale, fara a-ti fi afectata pielea. Suede Cleaner se pulverizeaza, dar nu se raspandeste in aer. Solutia de curatat se transforma instantaneu in spuma, pe suprafata aplicata. Nu contine aerosoli sau alte substante daunatoare mediului.

Cum actioneaza Suede Cleaner?

Aceasta solutie de curatare actioneaza la nivel microscopic, la suprafata materialului, dizolvand particulele de mizerie, gratie unei formule inovatoare. Astfel, mizeria este rapid dizolvata, putand fi stearsa cu o carpa din microfibra.

Cat de des poti sa folosesti Suede Cleaner?

Ori de cate ori praful sau petele iti dau batai de cap. Aceasta solutie de curatare nu ataca materialul, nu ii schimba textura sau aspectul materialului, nu decoloreaza si nu ataca cusaturile sau lipiturile.

Incaltamintea trebuie sa fie impecabila, insa atunci cand curatarea acesteia este dificila, adesea facem compromisuri. Cu Suede Cleaner nu mai este cazul. Pulverizezi, freci usor cu o perie si pantofii tai sunt perfect curati.


Flacon 100ml


Mod de folosire

1. Se pulverizeaza solutia direct pe incaltaminte
2. Se lasa sa actioneze 1-2 minute in functie de gradul de murdarie
3. Se perie pantoful cu  peria din set
4. Se lasa la uscat si dupa uscare se perie dinou pantoful  • Vizualizari: 2776
  • Cod produs: BG-006
  • Puncte de recompensă: 49
  • Disponibilitate: 2
  • 49 Lei
  • Preţul în puncte de recompensă: 490

Etichete: intretinere

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...